Participă la proiectul ”Voluntari pentru școală”!

Asociația Părinților din Școala 179 București, în parteneriat cu CAIES, CREAS si Asociația Românilor din Bergen, Norvegia, vă invită să participați în perioada 13-14 iunie 2015, între orele 9.15 – 14.50, la primul seminar pentru părinți, dintr-o serie de patru astfel de evenimente, în incinta Școlii nr. 179.

Părinții participanți vor viziona filme despre cum sunt organizate asociațiile de părinți în Norvegia, cum reușesc acestea să se implice în decizia școlii și care sunt avantajele implicării părinților în viața școlară. De asemenea, partenerii au pregătit ateliere de lucru prin care doresc să identifice modalități concrete de dezvoltare a asociatiei parinților.

Proiectul este cofinanțat în cadrul programului Fondul ONG în România ca parte integrantă a Mecanismului Financiar al Spaţiului Economic European (SEE) 2009 – 2014.

Pauza de cafea și masa de prânz vor fi asigurate de către organizatori.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să transmiteți via e-mail, sms, WhatsApp, următoarele documente:

– o copie dupa actul de identitate

– o fotografie a copilului dumneavoastră, elev în Școala 179. Fotografia va fi folosită exclusiv pentru realizarea unui ecuson pe care îl veți purta pe parcursul seminarului.

 

Persoanele de contact sunt:

Corina Atanasiu – corina.atanasiu@gmail.com, tel. 0721 448 360

Mirela Irindea – mirela.irindea@gmail.com, tel. 0737 508 922

 

IMPORTANT!

  • Participarea este gratuită!
  • Înscrierea participanților se face în limita locurilor disponibile (15 părinți/sesiune), pe principiul ”primul venit, primul servit”.
  • Pe perioada seminarului, copiii dumneavoastră pot participa la ateliere de teatru/ lectură/ jocuri de strategie/ robotică, organizate în incinta școlii.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Asociația Părinților din Școala 179 București

 

Consultati:

Agenda seminar

afis_V1